Kalci

Főoldal

Nyersanyagok

Kalkuláció

Adalékanyagokról

Allergének

Ét- és Itallap írás

Helyesírás

Belépés

Regisztráció

Elérhetőség


Anyaghányad-nyilvántartás - Termékleírás - Közétketetés - Vendéglátás - Anyaghányad-nyilvántartás - Termékleírás - Közétkeztetés
on-line
ANYAGHÁNYAD-NYILVÁNTARTÁS
és
TERMÉKLEÍRÁS
szerkesztő program
62/2011. (VI. 30.) VM rendelet
a vendéglátó-ipari termékek előállításának és forgalomba hozatalának élelmiszerbiztonsági feltételeiről
valamint a
37/2014. (IV. 30.) EMMI rendelet
a közétkeztetésre vonatkozó táplálkozás-egészségügyi előírásokról

a rendeleteket 100 %-ban kielégítő számításokat végez és ezekről nyomtatványokat ad ki, úgy mint :

ANYAGHÁNYAD-NYILVÁNTARTÁS allergén anyagok, kalória, fehérje, szénhidrát, cukor, zsír, telített zsírsav, transzzsírsav valamint nátrium, kalcium és rost kimutatásával
TERMÉKLEÍRÁS a HACCP előírásának megfefelően

Adatbázisunkban jelenleg megtalálható :
2615 nyers- és adalékanyag - folyamatosan bővül
7437 kalkuláció, melyből
926 publikus, amelyek sajátként elmenthetőek és szabadon átalakíthatóak
- korlátlan számú egyéni kalkuláció készíthető
- a saját és publikus kalkulációkról Anyaghányad nyilvántartó lap vagy Termékleírás nyomtatható.