1

Anyaghányad-nyilvántartás - Termékleírás - Közétketetés - Vendéglátás - Anyaghányad-nyilvántartás - Termékleírás - Közétkrztrtés
VENDÉGLÁTÓSOK FIGYELEM!
on-line programunk a
62/2011. (VI. 30.) VM rendelet
a vendéglátó-ipari termékek előállításának és forgalomba hozatalának élelmiszerbiztonsági feltételeiről

valamint a

37/2014. (IV. 30.) EMMI rendelet
a közétkeztetésre vonatkozó táplálkozás-egészségügyi előírásokról

a rendeleteket 100 %-ban kielégítő számításokat végez és ezekről nyomtatányokat ad ki, úgy mint :

ANYAGHÁNYAD-NYILVÁNTARTÁS allergén anyagok, kalória, fehérje, szénhidrát, cukor, zsír, telített zsír, transzzsírsav valamint nátrium kimutatásával
TERMÉKLEÍRÁS a HACCP előírásának megfefelően


- Adatbázisunkban jelenleg 1679 nyers- és adalékanyag található - folyamatosan bővül
- a 17234 kalkulációból több, mint 600 publikus, melyek sajátként elmenthetőek és szabadon átalakíthatóak
- korlátlan számú egyéni kalkuláció készíthető
- a saját és publikus kalkulációkról Anyaghányad nyilvántartó lap vagy Termékleírás nyomtatható.
  ♦  Mottónk: A problémamegoldás titka: megtalálni azokat az embereket, akik megoldják.  ♦