Főoldal
Nyersanyagok
Kalkuláció
Nyomtatványaink
Adalékanyagokról
Allergének
Glikémiás izék ...
Ét- és Itallap írás
Helyesírás
Mértékegység váltó
Belépés
Regisztráció
Elérhetőség
Megnevezés:
Általános leírás:Pörkölt alapot készítünk, majd hozzáadjuk a kockára vágott húst, ízesítjük és rövid lében fed? alatt puhára pároljuk. Zsírjára visszapirítjuk, hozzáadjuk a kockára vágott burgonyát, lecsót vagy darabolt zöldpaprikát és paradicsomot, felöntjük és készre f?zzük.
Tartósítási eljárás:Az előállítás során használt tartósítási csíracsökkentési eljárások: A nyersanyagokat szakosítottan, jellegüknek megfelelő hőmérsékletű tárolóhelyeken tartjuk. (pl.: mirelit termékek - fagyasztótérben -18 °C alatt, hús, húskészítmények és tej, tejtermékek hőtőtérben +5 °C alatt)
Hőkezelési eljárás:Főzés - olyan ételkészítési eljárás, amikor az élelmiszereket bő vízben vagy folyadékban forralásig hevítjük, majd folyamatosan biztosítva a közel 100 °C körüli hőmérsékletet, felpuhítjuk azokat.
Forgalmazás módja: Egyéni tálalóeszközben
Fogyaszthatósága: max 48 óra
Felhasználás, fogyasztás: A termék elkészülte után azonnali helyben történő fogyasztás, illetve későbbi fogyasztás esetén a fogyasztásig hűtőtérben (0 és +5 °C között) történő tárolás, fogyasztás előtt felforralás.
A felhasználásra kerülő anyagok minőségi követelményeit a MÉ és a MSZ előírásai tartalmazzák.